Video

Version i përshtatshëm për printimPDF version

Ketu mund te gjeni videot e Institutit të Sigurisë Ushqimore e Veterinarisë, përfshi momente nga puna e ISUV, intervista të titullarëve dhe ekspertëve, vizita te studentëve në institucionin tonë etj. ISUV ka kanalin e vet Youtube ku do gjeni videot më të fundit në këtë adresë: Kliko Këtu